kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, March 30, 2011

The end of his career with 'Pak Cik Tuo'


Ni ape pulak kaitannya Career dengan PakCik Tuo ni...

Sape pulak PakCik Tuo ni...???

Ni ha

>

>

>

>

>

>

>

>

>


PakCik Tuo yang semua orang suka..

Hari ni sume staff ofis g lunch togeder-geder sebabnya salah satu daripada kami akan menamatkan careernya sebagai IT support pada esok hari...

sedey sangat...

dah 4 tahun lebih die berkhidmat kat sini....

tapi bulan depan tak lagi..

Dapat best offer kat s'pura

wowww...

sape tak mau pegi...


yang aku bulat tu akan meninggalkan opis ni esok... Namanya Simon.Already married and ade 1 anak lelaki... the only indian staff and aku the only malay staff tapi pas ni aku dah tak de geng la... yang lain sume chinese...

Ni ha die,nampak tak..???



Sume dok khusyuk makan..kejar mase...lunch 1 jam je


Ni aku punya...

Burger + french fries

Cheezy wedges...my pebret...



Buat Simon,thanks to be one of my friends, banyak benda yang u telah ajar & share pengalaman u.i takkan lupe sume tu...Time kacih daun keladi...

Silalah balik KL selalu k & ringan-ringan kan lah kaki jenguk kami disini...

No comments: