kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, April 21, 2011

Makin Beso Makin Menjadi-jadi...




Eh anak ku..ku..kucing aku sekor ni...Makin Beso makin menjadi-jadi lasak die



terkejar sano...terkejar sini....Cakor sano...cakor sini....Lotih mak eh....



Habih sofa ni bercalor....



Ha tengok ni ha..















Dah letih membuta je keje...



mata bukak je start berlari...mencakar..



tengok paper beg ni....



habis koyak-koyak...



Hai,dalam beg pon boleh jadi tempat lending...



ocot...cocot...




Selesa agaknya...







Yang tak tahan bila celah peha pon leh jadi pot die...








Orang nak bace paper,die pon nak bace....





Walau senakal mane kamu...


Walau segarang mane kamu...


Walau setangkas mane kamu...


TAPI


Bile kamu lapor..


Kamu merayu-rayu kat kaki aku yer...


Mengesel-gesel kat kaki aku...


Ocot...perangai tu biar sopan sikit...


Hurm...


Almaklumlah tengah lasak agaknya...















7 comments:

nabila saat said...

habis la sofa mung nanti
haha

kAmi dAn mEreKa said...

kucing kite name tuah.
dia pon suke masuk dalam beg plastik, pantang org pgg beg plastik tau. hehe =)

nurulfzz said...

comel!


hye..dtg blogwalking kat cni =)

Nurulfzz.blogspot.com

umie said...

b: mmg jahanam doh..

umie said...

kami : hahaha..pelik-pelikkan dieekor ni..:-)

umie said...

nurulfzz:thanks...

MiZ Rayy said...

alalaaa... comey laaa.... nak jugak... =)