kawan baru la

come!!! follow me

Monday, April 18, 2011

Sape nak Hadiah..??

Gila terkezut aku bukak blog minggu ni....

tak penah follower alu naik mendadak cam gini...

almaklumlah aku ni budak baru la (baru la sangat )

ni semua penangan Ben Ashaari la.....

kalau Ben Ashaari tak suruh aku jadi budak tak de la naik cam gini...

TQ bebanyok ye bro...tak pasal-pasal aku dah dapat ramai geng...

dan disebabkan itu aku dengan suka rela nak kasi topup 5 hinggit free kat sape-sape yang jadi follower aku yang ke 100...hehehe

dan sape-sape yang tolong aku capturekan orang tu aku kasi gak topup 5 hinggit..

tapi die kene la send kat email aku (umie_zangief@yahoo.com) sila sertakan sekali blog korang k...

ok la tu kan....bukan kedekut...aku kan orang baru...bajet xde lagi beb...ni baru permulaan aku nak bertapak dalam dunia blog...cewaahhh


SAPE CEPAT DIE DAPAT...

MARI KITA TENGOK SAPA YANG KENA!!!!

4 comments:

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

=).. semoha teru smaju dlm dunia blog ok..=))

umie said...

syahida : terimas..:-)

MamaYatie said...

salam kenal...tq follow saya...dear, lagi sorang nak ckp 100 tu..all the best yer!

Cik Cempaka said...

Hai...nak top up..hihi

gurau jer