kawan baru la

come!!! follow me

Tuesday, April 12, 2011

sekali ade bunyi da...

bunyi pe kebenda plak ni....

korang penah bunyi krohhhh tak..??

kat mane ye..??


semalam aku dengar bunyi ni kat ofis..

huhuhu kelakar giler...

tengah kusyuk buat keje sekali...krohhhhh

sape punya keje la tu...

letih bebenor ye bro...

ate baru balik dari kampung ye...


TAPI


aikkk ari ni pon dapat dengar lagi...

sape plak ni...

sekali orang laen daaa.

brother yang semalam leh siap kejutkan lagi and berpesan lagi...

nak je aku bagitau ko pon 2 x 5 gak...

huahuahua...


aku pon kadang-kadang letih gak...

tersengguk gak..

tapi xde la nak tido nyenyak cam tu...

control la sikit beb...

jatuh la maruah gua...


biase kalau aku ngantuk aku akan :--


@dengar lagu rancak..menyanyi sekali pon xpe....lantak la diorang nk cakap suara aku sumbang ke...janji aku tak tidor...


@layan game...game ni mengasyikkan sebab tu la kite tak mengantuk...tapi biase kene control la..nmpak manager datang je terus kecikkan....jangan kasi kantoi na..


@update blog...macam aku tengah buat sekarang ni...aku mengantuk sebenarnya ni...


@tengok movie-lagi kelakor lagi tak mengantuk..pas tu gelak sowang-sowang


tapi nasihat aku tak yah la amalkan eak....kite kat tempat keje,kene la bekerja...nak buat boleh tapi gunakan lah dalam masa yang amat singkat..bagi hilangkan ngantuk je...

sebenarny ade ayat quran yang boleh kite amalkan untuk hilangkan mengantuk...

korang cari la sendiri...

selamat mencuba...(^^)


2 comments:

diyana said...

saya tag awak! ^_^

http://diyanadena.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

umie said...

okey,mekacih