kawan baru la

come!!! follow me

Friday, May 20, 2011

Adik beradik kene review..???




Assalamualikum...
Hye korang...
Mula-mula nak ucap thanks kat Elle Elyssa com sudi review blog kiteorang...
Follower you yang ke 110 tu adik saya..si peminat lebah Blog Lebah
Tapi tak sangka plak pas tu sy follow you tuk jadi follower yang ke 120...
Siyer,kiteorangberpakat...eh clap..bukan..bukan...
kiteorang tak berpakat tau...kebetulan semata-mata..
tiada kaitan yang hidup atau yang tiada .






Buat korang sume jom g terjah blog Elle ok,


cantik..pupel gitu..

5 comments:

Elle Elyssa said...

dah agak dah dua beradik ni sbb nama kat belakang dua-dua Saat. thanks korang dua-dua sebab jadi follower Elle dan dapat review lagi.

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hehe~ gud 4 u =)

umie said...

elle: hehehe name bapak tu xleh tinggal..

umie said...

maera: gud 4 u 2..:)

nabila saat said...

hehe...mung pun kene review..bgs2x..