kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, May 5, 2011

Cuti Part 1

Assalamualikum...

Untuk Part 1 ni aku nak tunjuk picture makanan jew..baru la naik semangat sikit...



puas giler makan sate ni...beso...beso..


Balik kampung je mesti dapat makan sate..macam la kat KL ni tak de..^^


Korang penah makan tak ni...solok lada..buat sendiri OK..
Makan ngan nasi kerabu..tapi lupe nak snap daa..huhuhu -.-





Ayam goreng berempah...pon makan ngan nasi kerabu...huhuhu nak makan nasi kerabu lagi...



Keropok Lekor.Abah beli...tak yah beli kat terengganu...kat kelatan pon ade...TERBAEK...

Beli 20 hinggit,sekelip mata je leh habiskan...Pelahap tol la budak-budak ni..(",)


Jiran sebelah kasi jagung.Kiteorang tukarkan jadi bubur jagung..

Tengok...

1 periuk dapat...

pas tu ditambah ngan pulut sikit...

sila lah jeles sekarang...


Haa..ni la paling terbaek....

Lama sudah tak makan Ketam...

Nak masak sendiri...

berkurun la jawapnye...

Balik je kampung...jeng..jeng..jeng...

ade ketam la...

ape lagi...

Masak lomak la...




dah cukup...cukup..

buat aku meleleh lagi air liur ni...

nati sambung part 2 lak..







5 comments:

~C-K-K~ said...

huhu... dah la aku lapar ni.. nmpak gambar makanan yang sedap2 lagi la nak MAKANNNN... mintak epal 1... hehe

dah follow blog ni..^^y

umie said...

C K K : time kacih..epal dah on the way tu :-)

nabila saat said...

weihh..sate baung ko satay 1malaysia??

umie said...

dop sume...beli kat p.mas jew...

athirah said...

nyesal lak scroll down... nmpk sate... kecur mulut ni haaa... huhuhu.. sdapnyeeee