kawan baru la

come!!! follow me

Friday, May 20, 2011

Demam NUR KASIH



Arghhh,stresss pegi sane citer pasai nur kasih,pegi sini citer pasai nur kasih...

meletop...bomm kababommm.

nak g tengok lor...

aku nak g tengok,

walau ni citer air mata tapi aku rase cam something unik kat filem ni..

tapi,Hubby aku tak nak itot,menyampah katanya tengok citer sedey-sedey..

drama pon die tak follow,cam ne nak tengok filem....

tak kira-tak kira nak tengok tengok jugak...

Hubby,jom laa...

nak tengok nur amina ni...tomey..tomey.

last week citer kongsi,

last two week citer fast 5,

why not this week kite layan nur kasih pulak..^^

boleh ye..

Jom la...

ehhh,tapi coppp,sape yang dah tengok..???

gempak tak..??gempak tak..??

berapa bintang korang kasi..???

No comments: