kawan baru la

come!!! follow me

Tuesday, May 24, 2011

Free Header by Key Seichi




Yeay,tengok kei ni baik nak tolong wat header free...aku ni malas nak buat,

ade orang nak tolong buat ape salahnye...


Kei Seichi,ini yang u nak...


1. size 850 x 350 kot,xsure la..hehehe


2.background nak transparent tapi kalau rase cam tak sesuai tak pe..


3.Tagline : Epal Merah Epal Hijau,epal merah manis,epal hijau masam



4.Font : ikut la type ape asalkan janji comey...:-)


5.nak letak gambar ni,

tapi kalau tak matching saya nak letak gambar epal pon boleh..saya ok jew..



6.contact : email je la kat umiezangief@gmail.com


Terima Kasih Kim Seichi..(",)

1 comment:

Kei Seichi said...

thanks join..
saya dah contact kat emel...
check it out k...
btw, kei la bukan kim..hehe