kawan baru la

come!!! follow me

Monday, May 23, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama

hai cik Nadya ni dah buat Giveaway yang pertama yer..
So,ape lagi join la...

Syaratnye Nad suh ceritakan pengalaman birthday...

"Mase kecik la,semestinya...Lam family kiteorang,kalau nak buat birthday party besar-besar hanya untuk umur 1 tahun saja...pas tu tahun-tahun lain hanya disanbut dengan family je...
Rase cam ingat-ingat lupa lagi mase besday tu .

Mase tu wat kat umah nenek,
Aku cakap best sebab dapat hadiah banyak sangat pas tu dapat duit banyak..
makanan pon banyak...best giler kot...
cam ne la gamaknye perasaan aku mase tu..???
teruja..???terlampau xcited kot..???
Rase cam nak pusing balik pegi ke alam budak-budak dulu...
Doremon,tolong aku...plezzz"


*nampak sangat bohongnya,mase 1 tahun tak mungkin boleh ingat sebegini..huhuhu...

ini adalah cerita yang aku dengar dari orang tuaku dan melihat sendiri koleksi gambar-gambar lama semasa besday aku ^^


Cik Nad OK tak ni..???

Aku nak menggetag
Nabila saat

2 comments:

nabila saat said...

dah agak dah..mesti aku keno tag..ceettt

miss nadya said...

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)