kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, May 18, 2011

Nak tengok cerita tapi tertengok cerita lagi besh..

Assalamualaikum....

Semalamkan cuti kan..kan..kan...korang tak cuti..???alo keciannyer..(dengan ketawa jahat)

disebabkan ade mase terluang aku & c.hubby bercadang nak kuar g tengok wayang kat KLCC.
citer ape eak..???"Kongsi" la...biar pon orang cakap xbesh...xbesh
tapi aku degil gak nak g tengok...ha tengok apa dah jadi...

Dibekalkan dengan 2 botol mineral ngan pop corn large + keropok wise.
kiteorang masok dengan penuh semangat duduk kat belakang sekali...
citer dah start...lampu mula padam...walaweii..
aku dapat tengok 2 citer besh.satu kongi,satu seksi..hahaha
Jimat duit aku beli 1 tiket untuk 1 cerita tapi dapat 1 tiket jugak tapi 2 cerita...kau hado..??

Ni ha ade la pasangan pakwe,makwe...ye ke..???laki bini...ye ke..???
mane-mane je la janji dah tengok..
besh bukan..??korang tau ape dieorang buat..
alamak aiii nak bercintan-cinton plak kat sini..
mula-mula baring atas bahu,pastu up sikit cium pipi pas tu lagi up sampai
ke lip..ouchhh malunyer....

kiteorang tengok aje dulu,pas tu ape lagi dah tak tahan beb...
aku ambik pop corn campak kat merpati dua sedondon tu..hahaha
mula-mula dieorang jauh la dulu,pastu buat balik....macam S*** aje...

Kot ye pon korang laki bini tak usah la buat cam tu kat public...
die ingat duk lam tu dengan suasana suam-suam gelap,orang kat belakang-belakang
die ni tak leh tengok ke..???
Tapi yang herannya biase kalau laki bini xde la melampau nak buat cam ni.. betul tak..??
tak payah la tunjuk kat orang keromantika korang tu...
terasa nak uekkkk,eeee yerkkk

Nasib baek pop-corn,kalau ikut hati mau d siram je air kat atas kepala.
pas tu ngan selamba cakap...lor,dalam panggung pon boleh hujan ke..^^
Tapi aku xde la jahat sangat..ye dop....

dah abis cite kongsi,citer seksi pon abis la..
kiteorang usha je couple tu..
hubby aku lagi masok air leh plak die sound tak payah la buat kat sini,kalau dah tak tahan g check-in jer...
huahua,dieorang pandang jer dengan muka tak bersalah..??kalau die terasa lagi bagus...
Ape nak jadi...ape nak jadi...

Aku dulu couple gak,tengok wayang jugak,duk sebelah-sebelah jugak..tapi xde la cam ni..
rugi la beb kuar duit nak tengok citer tapi duk buat citer plak...giler ke ape..??


opsss sorry,terluah perasaan la plak..~,~

No comments: