kawan baru la

come!!! follow me

Friday, June 24, 2011

BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?



aku start berbelog pon lepas kawen..
selalu aku berblog hanya kat ofis..
itu pon terhad..nak kene wat keje lagi..
mau terkantoi,dah la manager sume kat belakang..
begitu seksanya aku nak berblog..

terpaksalah datang awal @ keluar lambat semata-mata nak berblog.

wajib akan buka pada hari bekerja...

mula-mula aku tak penah nak citer pon hat husband..
tapi lama-lame, asal sampai rumah je aku bercerita pasal blogger ni,
sampai rumah je aku bercerita pasal entry kat blog ni...
die pon naik minat dan tak penah marah pon aku berblog...
die pon minat gak nak join,tp apekan daya kat rumah xde tenet..
laptop sume dah kasi kat adik-adik kat kampung buat belajar,
tahun ni dieorang exam.. berkorban beb

so,aku sebenarnye takde halangan pon nak bahagikan masa bersama husband dan blog
sebab aku hnya berblog kat ofis je..hehehe
tapi aku rase kalau aku berblog kat umah pon xde masalah kot sebab
sekarang pon die plak ajar aku cam ne cara-cara nk menghasilkan penulisan yang baik...
pas ni kalau dua-dua ade blog mau berebut rebut nak undate entry..huhuhu

mane tau pas ni aku berblog ditemani suami tersayang kat sebelah sambil kasi idea-idea yang beshhhh...seronoknyerr(",)

16 comments:

bersama kak Es said...

Besttt!! kalau pasangan 'satu kepala'

nice knowing u :D

Lulu Caldina said...

Majulah Blog untuk keluarga dan negara..yeah...

TWEETY BERT said...

ajakla suami jadi blogger

umie said...

kak es : tau xpe..hehehe

umie said...

lulu : yeay..yeay..=p

missbby said...

yeay..salam kenal..terus berblog ok.

umie said...

tweety berd: nak jugak mengajaknye..

umie said...

missbby :semestinye...(",)

sue sopian said...

salam singgah dari blog BA..

nice.. best la kalau hubby jd blogger juga..

Ina said...

kunjungan balas dari teratak seni...

Alya Esprézzo said...

hehe..walaupun dah jadi isteri, masih lagi boleh berblog kan? hehe happy blogging sis! :)

www.alyaesprezzo.com

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

dapat husband 1kepala mmg syok...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

mas saari said...

seronok gak sekali sekala husband kasi idea..hehehee

jom baca cerita Mas!
http://www.massaari.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-suami-dan-anak.html

~iz~ said...

salam kenal dari iz..

selamat berblogging yer...

ariana's said...

Salam ziarah.. singgah dari segmen Ben.

Fad said...

yup..mmg perlukan skgn padu dr suami..kalo xbisa gawat sih..haha..slm perkenalan...follow kamu..singgah cni k..
http://dilamin.blogspot.com/