kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, June 8, 2011

Entry untuk Puan Sue


Asam.Garam.Gula aka Pn Sue ade buat entry,sape nak join jom la..(",)

Walaupon kite dah buat review untuk Pn.Sue kat sini dan kat sini.

Tapi hari ni aku nak buat lagi,untuk menebus kesalahan ku..huhuhu

Mau taknye,dah janji nak pegi tapi tak pegi...Malunyer...Sedih pon ade...(~,~)

Ok lah,jangan dikenang kisah lame,Hari ni sekali lagi aku nak buat ucapan

untuk Pn.Sue and Husband.

SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA BERPANJANGAN HINGGA AKHIR HAYAT.
SEMOGA DAPAT BABY COMEL-COMEL
HIDUP PINKY..(",)





3 comments:

Lulu caldina said...

blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

tenkiu!!!

bunga.cinta said...

baca en3 n folo kamu dri blog puan sue =)