kawan baru la

come!!! follow me

Monday, June 6, 2011

First Anniversary - 06 Jun sangat bermakna dalam hidupku



Alhamdulillah,syukur pada tuhan.
hari ni perkahwinan kiteorang dah berumur setahun..yeay.
Rase cam semalam je kite kawin kan..kan..kan..
Hubby walaupon u ni garang tapi hanya i je dapat cool kan u..hehehe
Samelah macam aku,bile aku jadi singa hubby sorang je yang dapat coolkan..=p

06 jun sangat bermakna dalam diari kehidupan aku dan hubby,
dari kiteorang mengenali hati budi masing-masing pada 06/06/2006
dan melanjutkan perhubungan yang serius dengan pengikatkan tali pertunagan
kiteorang pada 06/06/2009
dan akhirnya sampai ke jinjang pelamin pada 06/06/2010..
dan sampailah hari ni 06/06/2011,my first anniversary kite.
Kite dah berjaya harungi liku-liku kehidupan bersama.
Pahit manis masam semua lah,kite dah telan.

Hubby,aku harap kite dapat bersama sampai akhir hayat kite.
dan Hubby,aku harap kau bersabar dan berdoalah.
mane tau pas ni kite bakal jadi ibu & ayah...:-)
Aminn...

* Aku berterima kasih kepada kawan-kawanku along & adiq kerana merekalah aku bertemu hubby aku sekarang.(",)

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt mnymbut ulgthn yer =)

tahniah!!

umie said...

nusha : terima kasih..:-)