kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, June 30, 2011

GantiLah Puasa Kamu segera..!!!

iiii korang ade bape hari lagi pose yang belum diganti..??
aku..??er...er..er..
lagi..lagi...li..li..lima hari..
huhuhu,cam ne nih..
tu la asyik sakit je..dugaan..

Last year aku dah tertinggal 12hari..
itu pon bernaseb baek sebb datang bulan lambat..
12hari tu gara-gara aku kene denggi..
yang kelakarnye aku kene malam sebelum first puase..
tak dapat nak merasa bersahur bersama cik hubby..
dah terbaring atas katil dengan 12568 helai selimut..hehehe grau jew..
seminggu aku berulang alik ke hospital sebab nak ambik darah..
seb baek mase tu dah kawin 3bulan..dah ade laki...tolong hantar berjemput
die la bnyak bantu ulang alik dari KL ke ampang..huhuhu
dugaann..

tapi,jangan jadi cam aku yer kengkawan..
last minit baru lah nak ganti yer...
mane tau ade emergency last2 yang boleh menyebabkan kite tak leh ganti pose..
sakit ke,ade jamuan lah..macam -macam lah..
dah tak sempat...
sape susah..??
korang jugak...tak pasal-pasal dah berdouble-double pose tuh

bulan ramadhan dah nak dekat dah ni..
moh kite ganti pose yer...