kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, June 1, 2011

Selepas 6 bulan aku menanti...


bangku disebelah aku ni berpenghuni jugak...
Selama aku bekerja hampir 3 tahun ni
sudah berapa ramai yang bertukar-tukar duduk kat situ..
Dari budak bernama nor,zaidah,fariza dan munirah...
ni hanyalah untuk bangku itu jew...

belum termasuk bangku yang lain..
Sekarang ia milik seorang gadis muda...
eh silap plak,milik amoi yang cute muit...
namenye anne,
umor berapa ye die..?? entah la
tinggal kat mane kah die..?? tak tau la
datang ngan apekah die..?? tak perasan la plak
sebelum ni kerja kat mane kah die..??? eh,mane la ak tau
uishh,bnyak lagi nih nak tanye...

meh la aku g tanye die jap k...
ok la,nak g interview amoi ni jap...
jangan jeles sume...

(",)

7 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sesi berkenalan la ea.. =)

aNaYaNa said...

yeay dapat kolij baruuu..hehe..

umie said...

miss nusha : yup..segan-segan lagi..

umie said...

anayana : yeay..amoi ya..:-)

fyna said...

hehe..amoi e?
okla tue..
da ade teman..



jom singgah n follow belog fyna.
:)

umie said...

fyna : tau xpe..
tunggu,nati kite g terjah..

♥ Jieha Sabri ♥ said...

salam kenalan..
jom terjah n follow my blog..done follow anda
http://lovediarynur.blogspot.com/