kawan baru la

come!!! follow me

Friday, June 17, 2011

weh ofis ni tempat keje bukan tempat maksiat...

aku baru tau ni maklumat..
ade perempuan melayu buat maksiat kat ofis ni..
giler ke ape..??

ok-ok sabar-sabar,nk citer la ni..

cam ni citernye..
kat ofis kiteorang ni ade 5 tingkat tapi
satu tingkat dah disewakan oleh ofis lain.
untuk sementara je..
tapi company tu ramai staff melayu... dalam bnyak staff melayu ade la sorang dua p'puan

kiteorang punya lain..
kiteorang punya staff ramai cina..
ok fine..pas tu..
last week
bos kiteorang(cina) cerita ngan kiteorang yang die nmpak itu
malay girl(dari company yang sewa tu la) tengah ehem2 ngan sape tah..
maybe ngan pakwe sebab bos tak penah jumpe laki tuh..
dah la buat kat tangga belakang ofis ni...
mase tu hari sabtu
so tak ramai la staff yang ade...
ape lagi ambik kesempatan la...

nasib baik bos sedar,maybe ade bunyi-bunyi yang tak menyenangkan kot..so pegilah jenguk...sekali haaa ambik kau dah terpandang...cepat-cepat dieorang kontrol balik..



Geram je aku dengar,
dah la aku sorang je melayu kat situ..
jatuh abis maruah aku sebagai orang melayu..
rase cam nak lari sambil tutup muka...

udah-udah la tu..ni ofis cik adik,
jangan la buat cam gitu..
tak elok...walau kat luar sekali pon jangan la buat... ingat tu !!!!

1 comment: