kawan baru la

come!!! follow me

Saturday, July 9, 2011

Perghh,ganasnye amoi tu...

Semalam masa nak balik keje,aku & cik Hubby ternmpak amoi ni,
naik moto..mungkin dalam umur 20 - 25 cam tu la....dah la seksis giler...
ngan skirt pendeknye,baju ketatnya,pas tu pakai helmet separuhnya..

Kiteorang bawak moto standard je..ye la jln jem kot,orang balik keje..
pas tu tiba-tiba ade moto laju giler potong kiteorang..terkejut tgk amoi yg bawak..
dah la break mengejut,pndai menyelit-nyelit lak tu..kiteorang sampai cakap..
"FUYOOOO"

Pe lagi kiteorang try la kejar balik..tak dapat beb...sampai-sampai je kat traffic light..
pas tu kiteorang pandang la amoi tu,pas tu kiteorang gelak...nak tau apesal...leh plak die pakai cermin mata hitam yg cam orang tua pakai..
huahuahua,bergaya lor..asagfirullah halzim..tak baik gelak kat orang...

Cik Hubby ckap bahaya tol la amoi ni,dah la pakai seksi...xde safety lansung,
ni kalau jatuh...abis calar balar badan..dah la laju..pandai pulak die handle brek tuh..

Moral of the story : Aku kalau nak bawak moto mesti pakai kasut,halmet arc yang aku pikul tp2 hari tu,
ngan sweater..safety penting..ni cik hubby bising-bising suh beli alas siku ngan alas lutut...
mane tau apekan jadi...sekurang-kurangnye kite berjaga-jaga...
nk buat cam ne aku lebih suka bawak moto dari bawak kete..huhuhu..naseb laa...

2 comments:

Jiejah Gorjes said...

ahkak langsung tatau bawak moto sedeh!!! (T_T)

CikHaniBhulat said...

kalo jatuh, free show je dapat.org yang nak tgk ramai, yang tolong sekerat je...