kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, July 21, 2011

Tolong kasi tip untuk interview plzzz...

Selepas 3 tahun + 2 month (practikal)kat company ni,
akhirnya aku dapat gak interview..
almaklumlah sebelum ni banyak yang tolak..
disebabkan dieorang tak kasi berhenti..

tapi kali ni aku tekad nak cari kerja lain..
alhamdulillah hari jumaat ni aku ada intervw..
nampak cam best je..
nak try la...

tapi aku gugup ni...
dah lame sangat tak kene interview.
sapa-sapa nak kasi tip tak..??
mane tau intervw sekarang tak sama cam 3 tahun lepas..??
perghhhh.....
berdebar-debar jantungku..
dup dap dup dap..
kene bnyak buat searching ni..
ada 2 hari je lagi...

mampukah aku memikat hati dieorang..
yang aku tahu,seramai 114 orang telah apply position ni,
tapi hanya 5 orang yang terpilih...salah sorangnye aku...

dapatkah aku bertukar position aku nih yang selama 3 tahun aku memegang sebagai programmer..??
Insyaallah,ada rezeki bertukar la tuh...
Doa-doakan aku sekali eak kengkawan..(",)

1 comment: