kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, August 31, 2011

Selamat Hari Raya Semua..!!!!

Hari ni dah last day keje sebelum aku cuti panjang...
Tapi cuti panjang pon aku tak balik kampung,
sedehnye...
sapa-sapa yang beraya kat KL invite la aku tuk beraya kat rumah korang..
(huhuhu,,,muka tak malu..)
and korang pon leh datang kat rumah aku..
kat tasek tambahan ampang...
nak datang tu roger-roger la kat blog ni eak..

hari ni baru nak g serbu sogo tuk cari keperluan raya..
naseb badan...

So,mungkin lepas ni aku dah start buzy nak kemas rumah plak..
and maybe aku dah tak dapat nak layan blog ni...
tapi kalau masa aku akan belek-belek juga...

Oleh sebab itu aku Siti Umairah owner blog Epal Merah Epal Hijau
mengucapkan SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA BLOGGER-BLOGGER
ni tahun pertama aku sambut raya dengan blog...
Mintak ampun mintak maaf kalau korang ade terasa hati dengan bahasa aku
sepanjang blog ni ada..















2 comments:

Aku Ibu Muda said...

selamat hari raya siti :)

raje carl said...

selamat hari raya :)