kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, September 8, 2011

MOOD BENGANG

eh minah ni makin lama makin melampau..
kang..kang..kang...
ade gak yang nak kene kangkang ni...
tak pasal-pasal kau terduduk terkangkang kang...

aku sabor je ngan karenah kau selama ni..
aku tau kau dh lame keje sini...
aku pon tau kau tu dah tua...
aku tau aku yang kne respct kau..

sebab tu aku bnyak bersabar ngan kau...
lagi-lagi kau tu bukan melayu..
kang aku cakap laju-laju..marah kau pon..
bukan kau paham...so aku pendam je la..
aku mengalah je la...

tapi hari ni kau dah melampau-lampau...
kau cakap aku tak salah tapi kau g sebar-sebar gak kat semua staff kat sini..
kau sebarkan la yang aku buat salah kan..??
apa pasal.??
maksudnya kau still xpuas hati lagi la ngan aku kan,,,..
terang-terang salah kau...kau cakap aku plak...
bnyak cantik muka kau....
kalau kau bgtau aku awal-awal..
xde la aku nk try and error...
aku dah buat baru kau nk bgtau benda ni xleh buat...
ape kejadahnye....

xpe..xpe...kau yang buat hal dulu kan...
kau yang tarik muka dulu kan...
aku nk tengok smpai bile...
aku xkisah pon...
kau suka cam tu kan..??
aku lagi suka....

aku geram je nk bgtau dia"bgtau la boss skali..bos lum tau lagi tu.."
senang...
br puas hati kau...
br la kau melompat-lompat keriangan...
aku tak kisah pon...
sbb aku tau aku tak salah...
engkau yang lebih-lebih takutkan...
aku tau dah...
kau tutup la kesalahan kau tu..
kan aku cakap AKU TAK KESAH PON..TITIK


*mood bengang ngan staff kat office ni..jgn tegur kang kene baham....eummmm

No comments: