kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, September 8, 2011

Pengiraan yg Ajaib tapi tak ajaib..??


• Msukkn 3 no 1st hp anda tu (bknnye 012,016 @ 019) kat kalkulator.
• Darab dgn 80
• Tmbh 1
• Darab dgn 250
• Cmpurkn 4 nmbor last hp anda
• Skali lgi cmpurkn 4 nmbor trakhir td
• Tolak 250
• Bhgi dgn 2
Cbe tgk kalkulator,

btul x yg trtera tu adalah nmbor hp anda?

bnyak kali gak la aku try ... tak de la plak nak kuar nom aku....
nape plak ni..aku salah kire ke..??



suh member sebelah ni wat kat nom die..
dapat...


aku suh dia wat kat nom aku...


pon dpat...



aikkk ni yang buat aku geraam ni...
aku tnye dia cam ne buat..


dia cakap ikut step yang tu la...


aku tunjuk la cam ni ker..??


last2 member aku cakap tertinggal
"• Skali lgi cmpurkn 4 nmbor trakhir td "


patotla...
aiiii tu pon aku leh terskip...
tu la xtengok betol betol lagi..





*try korang buat kuar tak result dia..??