kawan baru la

come!!! follow me

Tuesday, September 20, 2011

Yeay,Family nak datang....

Yeay,minggu ni family dari kelantan datang KL,
walaupon aku tak dapat beraya ngan dieorang tapi dieorang
sanggup datang ke KL untuk beraya ngan aku..(poyo giler ayat ni)
heheh xde la sebenarnya cik lebah ni,hari sabtu ni die punya konvokesyen
kat ukm bangi..so dieorang datang la.
insyaallah hari jumaat ni sampai la dieorang...
seb baik la aku dah ada rumah so boleh la menetap dulu kat situ..
tak de la nk tempah hotel bagai...

hehehe excitednya nak jumpa dieorang..
rase cam dah lama benor tak jumpa...
last jumpa kat kampung abah kat segamat,
tu pon bulan 7..dah 2 bulan tu...
geram nak cubit pipi adik adik yang comel.

ni yang nk plan baik-baik,
biar dieorang dapat berjalan satu KL ni...
kata datang sini 1 minggu,
aku pon cuti 1 minggu...
so,mesti la kene penuhi jadual berjalan tu...

nak pegi mkan la,nak suh pegi shopping la,
nak suh pegi tgk lampu yang cantik2 la..
nak suh dieorang g ziarah sedara mara la,
nak suh dieorang belanja la...
eh..eh..bertuah punya anak,mama abah datang KL
datang dari jauh pas tu suh belanja plak..
banyak cantek..
heheh gurau je..selagi aku mampu,semua keperluan
kami akan tanggung ye...
bila lagi nak belanja dieorang..??kan..??

2 comments:

misya said...

bestnye parents datang

wahida said...

wah...seronoknya parent nak dtg...nnt masak sedap2 tau...hehe...


salam kenal..terus follow sini...