kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, October 19, 2011

Saya , blog dan pembaca




Wah,lame benar tak join segmen..JOM Korang JOIN

Macam tak boleh dipisahkan..
diibaratkan isi dan kuku,
bagai irama dan lagunya..
ecehh bermadah pujangga pulak...
betol la tu kan....
jika ada saya dan blog aje buat ape..??
sapa nk bace blog saya ni..??pembaca gak..
jika ada beribu beriban pembaca
tp semua tak berminat nak menulis blog pon
xjadi gak kan...
kite cam dah adk beradik..kan..kan..kan..
kat blog ni la kite leh bertukar pendapat la,
mencari maklumat dan macam-macam la..
walaupon bukan hari-hari saya menghupdatekan blog ni
tapi sy sangat sayang blog n pembaca ..kekeke
-TANPA KORANG SIAPA LAH SAYA-


23 comments:

gigitjari said...

dtg dan follow awak jugak..tq

Susie said...

dah follow awak

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

Ms Ef Abas said...

kalau keluar berjalan, singgah rumah no 30 dlm list pembaca #2.

saya suka epal merah, tapi epal hijau buat apple pie sedap :)

fuuyooh said...

Salam kenal..dtg dari blog abg ben :)

Syieda_Joy™ said...

syieda datang jengah dari blog abg BEN.. ^_^
salam perkenalan.. folo here ^_^
jom ke blog syieda

Kalamhati said...

salam ziarah..=)

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

saya datang dari segmen sama.jom singgah dan follow blog saya.saya follow sini..

umie said...

thanks sume sbb singgah..dh g terjah blog korang gak..

Asnie said...

salam perkenalan ea umie

Ieka Luvika said...

anyonyo comelnye belog die...ieka follou awk balik :))

keri ikhwan said...

ceria blog ni...
salam ukhwah... dari segmen Abang Ben.. jemput singgah ke blog saya

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

nORDiyana said...

dtg sini nak mtak epal merah . yum2 .hehe

follow sini n salam perkenalan :)

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah dr segmen sama n folo cni.. folo jum :)

Phat said...

follow sini

Wanita Mutalib said...

mak dah sampai :)

ctie anis said...

cantik blog awak..
singgah balas.. :))

Citra NaniZam said...

balas kunjungan dan follow juga..tq

RJ Beena said...

Singgah pagi...sambil tinggal jejak :)

wanie wonek said...

morning. singgah sini dari segmen yg sama. tak lupa jugak memfollow diri di sini. jgn lupa terjah blog saya

http://waniewonek.blogspot.com

MiNaH nGokNgEk said...

dtg singgah dr segmen abg ben....follow awk juga =)

BiQa HatmiN said...

hehe...hye..jom join segmen sy :)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Amanina Nasuha said...

singgah..cntik blog