kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, February 9, 2012

Aku nak kawen..Yusra


Hari Ahad ari tu member aku tawen kat subang..
sebenarnya hari sabtu..tp disebabkan hari sabtu aku masih kat kedah
aku pergi ke umah pengantin laki kat subang..hehehe bt muka tak malu..
janji dapat jumpa pengantin p'puan..seb baik umah laki dekat..
lau kat kedah cam aku g ni..memang xde harapan la nk jumpa...

sebenarnya si Yusra ni member aku masa kat kolej...die satu bilik ngan aku dulu kat hostel...
dulu dalam bilik kiteorang ade 6 orang Aku,yusra,Along,Munny,fifi and Adeq..
tapi die tak dok lame situ..pas die pindah, dh jarang2 jumpa..sampai la hari ahad ari tu baru jumpa..rase-rasenya dh dekat 5 tahun kot tak jumpa...windu sangat nk gelak sama ngan dieorang..

Lain benar dah skrang..makin cantik..makin slimm...aku lak makin kembang huhuhu

To Yusra,Congratz..Walaupon kita dapat jumpa sekejap je,xdpt nk muah2..xpe la..mungkin pas ni dpat jumpa lagi..
Semoga bhgia smpai akhir Nafas...



i tunggu u bgtau berita gumbira OK..

No comments: