kawan baru la

come!!! follow me

Monday, May 28, 2012

Dah masuk Matrik..


haha akhirnya kau berjauhan jugak ngan family yer...
jangan lari balik yer dik..this is ur last change...
ini jalan hang skarang tau..
kalau tak nak gak, better balik kawin saja la..huhu
syukur alhamdulillah adik aku yang no 3 dapat tawaran ke matrik kedah..
baru jer pegi ari sabtu lepas..dulu masa dapat masuk MARA,die berguling-guling atas lantai( tipu semata-mata)
suh mama abah datang ambik..tak nak dok katenye..belajar pon belum..
rasenye baru 2 minggu kot..adush  bikin panas je...
sekarang bermulalah perjalanan kamu  sebagai seorang yang berdikari..
pandai-pandailah jaga diri OK..
pandailah pilih kawan yer..aku tak kate jangan yang buruk tu jahat..
tapi pndailah nilaikan...
duduk ramai-ramai ni banyak cabaran die..jangan dok ikut kepala angin kite je OK...
sekali skala apa salahnya kite ikut apa yang member kite mintak...
jage barang berharga tu..ko kan cuai..tengok-tengok hilang..jangan la cam tu..yer....
dah dok jauh ngan family ni..pndai-pndai la nk mengemas yer..jangan dok berselerak je..
kang bising plak roomate ko tu...yang penting it time to diet...
ko dah tak leh nak masak masakn kegemaran ko lagi..
mesti hari2 ngadap meggi jew...
fuyoo..tak sabar nak jumpe ko dalam keadaan slim
mesti gempak...
selamat belajar..belajar rajin-rajin...nanti jumpe ko kat umah time raye ni k...daaa

No comments: