kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, May 24, 2012

Tahun Naga bertuah.


Tahun ni kan..??
Orang cina cakap die suka tahun ni sebab tahun naga...
so ramai orang cina mau anak d tahun ni..kira luck baik kot
tapi betullah..member n sepupu banyak yang baru dapat baby
itu ari aku balik kelantan dapat la g tengok 3 orang baby
- spupu aku alice dapat bby kedua die..hawa umaira kat tanah merah
- ben ashaari dapat bby pertama die...qhaliff Iman(tembam bam) kat kok lanas
- member sekolah faizura dapat bby kedua...faqihah kat kubang pak'amin
ni yang dapat g tengok la...buat aja n aini...sorry xsempat pergi la...
bila dah balik KL ni,ade 2 orang lagi member yang baru bersalin..so ingat nak g tgk minggu ni
-dina dapat bby pertama die...mohd saiyyidina kat ampang (klasik kan name dia..suka la)
- member office dulu yuni..bby die dh 5 bulan name adam tp aku blom dapat g tengok lagi..
  ni baru dapat info baru yang die pregnant lagi baru 3 minggu..laju beb
tengah tunggu turn nak kuar
- member rumah bujang dulu name azah..dapat bby first akhir bulan ni...nk kene p n9 nih..
- zuliana member sekolah aku pon tgh tunggu turn nak dapat bby first bulan ni...
- member cik hsbd ade 2 orang...1 mungkin dalam puasa..lagi 1 mungkin after raya..
- eiyja member college pon mungkin lepas raya
ramai kan...sume aku nak g tengok la..mane tau pas ni rezeki aku plak...ambik berkat...insyaallah..huhu

2 comments:

eintan nurfuzie said...

cik en tahun arnab..ehheh...naga makan arnab x?heheh

Cik Bhulat said...

banyakkan berdoa, insyaallah suatu masa sampai rezeki anak