kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, June 6, 2012

Humm sedap @ wong solo


Semalam gi testing makan kat wong solo,
tak yah g jauh-jauh nak naik kapal terbang ke indonesia bagai,
kat ampang sudah.
sape yang dok kat area ampang mesti dah familiar kan..
ala..dekat ngan Galaxy ampang tu,tak tau..??
tau balai polis ampang..??haa area tu jer...
cari sampai jumpe yer..
pas maghrib kiteorang g sane,
sebenarnya pes time gak g sane ni..
rasanya..boleh tahan..hummm...dap
disebabkan aku ngan husben je yang makan kat sane,
so tak de la aku mengorder makanan tahap melampau.
husben order set ayam bakar
aku order set ayam penyet..tak mahal pon..
cuma rm 10.90
ade tempe,ade terung,ada tauhu,yang penting sambal die..deboom la..
sapa yang suka pedas boleh la try OK..
pas tu aku order emping...emping tu keropok..sedap
aku mula-mula order air avacado..cam menarik je..tgk orang sekeliling pon ramai yang order air tu..
asal turn aku je mesti avacado dah xde...uwaaa..kejam tau..
ni yang buat air liur aku meleleh ni..huhu
kene la tukar air lain..apa lagi air kelapa la..
cik huben amik air sirap limau..pon best gak..
semalam,ramai..tapi makanan cepat sampai..
disebabkan lapor tahap xleh tahan,
sampai makanan jer terus belasah,
tak hingat dunia dah..
kesimpulannya,makanan kat situ best..tapi cam tak tau kalau budak-budak nak kasi makan apa..
sebab konsep die kearah nasi putih n sambal...

p/s: nak g lagi skali lah..nak gak merasa air avacado tu...

No comments: