kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, June 7, 2012

I'm Sorry...

Tinggal bape hari je lagi untuk aku buat checkup ngan doctor hamid,
pihak sane pon dah call untuk buat comfirmation..confirm..confirm..
tapi serius,family aku xtau pon...hanya cik hsben and member2 rapat je yang tau citer ni..
Aku tak tau bile aku nak bgtau dieorang ni..
kang dieorang marah plak..ye la orang lama..mestilah mengutamakan cara lama dulu dop..??
masalahnya aku dah try berurut,and jumpe bidan sume..dua tahun dah aku tunggu..
aku rase tak salah aku mencuba cara ni plak..
Mama and Abah sorry xbgtau..belum tiba masanya lagi...mungkin hari nak g jumpe doc kiteorang
akan call ye...hehehe.
doakan yang baek-baek untuk anakmu ini..
terasa cam nak g berperang jew..hehehe

1 comment:

Salmi Khairil said...

good luck...insyaallah