kawan baru la

come!!! follow me

Tuesday, June 5, 2012

Selamat Ulang Tahun..

Esok genaplah 2 tahun aku kawin ngan budak buchuk ni..
nak kasi surprise la..lalalala
tak nak tido ni..nak wish kat husben..excited..
kasi ayat  jiwang la boleh..??
Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Kite Yang ke 2 Sayang,
Walau bencana datang melanda,
walau petir datang menyambar,
Kita tabah menghadapinya bersama..
Kita gelak sama-sama,kita nangis sama-sama,kite menung pon sama.
I tarik telinga u.nanti u tarik rambut i..macam tu la hari-hari...
Bila i majuk,u pon nak majuk gak..u melampau tau..taknak pon pujuk i...mencik i tau..
terpaksala i kene pujuk gak...i kan isteri solehah..
humm,rase cam sekejap je kan..
kalau kite dah kawin 2 tahun,kite tunang 1 tahun,kite kenal 31/2 tahun..
maknenye...takde maknenye dah..hahaha
maknanya i dah kenal u 61/2 tahun yer..fuyooo..lama tu..
i paling suka bile u buat lawak tau..
bila di tengok muka,memang lansung xde ciri-ciri pelawak
tapi bila dah buat lawak,u la pelawak terhebak di abad ini.kalah zizan raja lawak..
meleleh-leleh air mata ngan air hidung menahan gelak..
kaki takyah citer la..dok hentak-hentak atas lantai,
kadang-kadang sengaja hentak atas badan u..suruh u brenti buat lawak..
Thanks for everything yer sayang...I lap u...muah muah muah.

erkkkk,
serius aku ke  tulis cam ni..nanti nak luahkan depan memang confirm aku gelak kaw-kaw...
Cik Hsben plak yang pandai nak romantik and jiwang.
Hsben aku selalu marah "eee tak romantik lansung..."
mane taknye mase die tengah dok kasi ayat power...
aku bantai gelak...hilang terus mood ..hahaha
Wei tolong ajar aku cam ne nak romantik sikit..
romantik OK...bukan gediks..yang banyak sekarang gediks...tak mo la yang tu...
you,kite tunda anniversary kite boleh...hari weekend je eak kite g celebrate..jangan marah..
itu ari u janji nak celebrate kat cameron,tapi lain plak jadinya..xpe la i tak kisah pon..
u belanja i makan pon dah cukup..kalau u tak mau makan kat badut hidung merah,u belanja i makan
kat fish manhattan pon cukup la..ok kan..hehehe
p/s: eh jap dia tak mo wish pape ke kat aku..??-.-"