kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, July 4, 2012

Fasa KeTiga pon DONE jugak..

Semalam 3 July 2012, aku ada appoinment ngan dr Hamid untuk kali ke3..
Kali ni appoinment aku pagi..So awal-awal dah kene gerak..
ok gak pagi,tak berapa ramai sangat cam sesi petang
Syukur,turn aku yang ke10..
hari ni aku kene scan lagi.
korang tau tak ape yang doc hamid cakap..
telur awak dah banyak,tak macam mula-mula dulu..
yeay..
so hari tu aku kene buat injection je untuk pecahkan telur tu...
aku ingat tak sakit, cam injection biasa..
ala cam kene cucuk masa sekolah dulu..
tapi ni kene cucuk kat belakang punya.
sakit woo,bukan sakit ape..sengal-sengal tau..
lepas je staff tu cucuk,rasa kebas bangat..
jalan pon dah terhenjut-henjut..
dah tak rasa kaki nak pijak lantai..
seb baik kejap je..
pas tu OK dah..
So sekarang tunggu rezeki je la..
doctor cakap kalau tak period dalam masa 3 minggu ni,try buat UPT..
tapi kalau period gak datang balik ke klinik sebab nak kene ambik ubat lagi...
Hurmm,harap-harap ade hasilnya..

* korang tau tak semalam timbang lagi kat klinik,dah turun 1.5kg..hehehe berhasil,
   dalam masa 3 minggu nih,maknanya dah turun 2.5kg..-.-"

4 comments:

Salmi Khairil said...

mahal tak kos rawatan kat doc hamid tu??

eMMe said...

moga misi kamu sukses dik!
sama2 kite doa yea...

umie said...

salmi : humm,so far tak de la mahal tahap melampau..kira berbaloi la..:-)

emme: mekasih yer ..:-)

Cik Cempaka said...

tak sabar plak nak tau citer selanjutnya...