kawan baru la

come!!! follow me

Thursday, November 22, 2012

PAMERAN DI ISTANA NEGERI KELANTAN



Bersempena dengan hari keputraan sultan negeri kelantan 2 minggu lepas,
pihak dieorang ade buat pameran khas di istana negeri..
pes time aku masuk istana..
cantik sangat,banyak booth dibuka contohnya macam booth
pahlawan-pahlawan negeri kelantan,
booth tulisan khad..

tapi yang lagi menarik kat dalam istana tu,dioerang ade buat sejarah nabi muhammad SAW,
siap ade buat model rumah rasullullah lagi...ade tunjukkan pedang-pedang sahabat nabi...cantik dan besar..tapi sayangnya kat dalam ni xleh nak ambik gambar..

dah la bnyak aktiviti dibuat dalam tu kecuali hari jumaat je yang tak de aktiviti..
Sapa-sapa yang nak berkunjung ke istana negeri,sila la berbuat demikian dengan cepat sebabnya
pameran tu dibuka sampai akhir bulan ni je,kalau tak salah date la..
bila lagi nak masuk istanakan...

Jom datanglah beramai-ramai sebelum terlambat.







4 comments:

chekmud said...

saya sempat curi2 ambik gmbr senapang gajah dll kat dalam tu hihi

kakchik@ella said...

bila balik kelantan, terlalu byk aktiviti. sampai ada yg 'miss'

umie said...

chekmud: dapat gak ye..kiteorang xdapat nak ambik..kawalan ketat..:-)

umie said...

kakchik : plan betul-betul pas ni ye,jangan sampai ter miss lagi..:-)