kawan baru la

come!!! follow me

Monday, December 17, 2012

happy belated bufday to me..



Assalamualaikum..
hari ni baru ade kesempatan nak ucap terima kasih kat sume..sorry ye kengkawan..
banyak dapat ucapan dari family,sedara dan member-member..
tak lupa gak dari kawan-kawan blogger yang tak pernah aku jumpa..
thanks uolls atas semua ucapan dan doa
hanya ALLAH saja yang mampu membalasnya dan aku juga doakan korang semua
panjang umur,murah rezeki dan tersangat bahagia disamping keluarga yang terchenta..
Amin ya rabbal alamin..
walaupon korang tak de nak kasi hadiah bagai tapi ucapan ni lebih bermakna buat aku..cewahh


limabelasdisemberduaribuduabelas aka 15/12/2012 genaplah umur aku 25 tahun..
ye ke ni cam tak percaya jew..
cepat je masa berlalukan..rase cam baru je abis belajar..hahaha,
poyos muda lagi la tu..tak hingat diri tu dah kawin..humm tahun ni kali ketiga aku sambut bufday sebagai seorang isteri..dan kali ketujuh sambut dengan suami..apakah maknanya itu..??tak de maknanya pong...


selama tujuh tahun berkenalan dengan cik suami,dah macam-macam hadiah aku dapat..
thanks sayang,umi tak pernah mengharapkan pon hadiah tapi kalau boleh kasi la yang besar-besar..yang susah nak dapat gitu..haha hati tak ikhlas lansungkan....
dah la banyak plak aku membebel..
last sekali aku nak bagitau...


"Happy Belated Birthday to Me"yeahhh



No comments: