kawan baru la

come!!! follow me

Wednesday, March 6, 2013

ADIB,Si Bongsu..


Ni Adik bongsu aku..name die Muhammad Adib Adam,2 hari lepas umurnya 6 tahun..
tapi kalau sebelum ni bila ditanya mesti tak ngaku..
"adib 5 tahun lagi la..besday adib mane celebrate lagi tahun ni"
pulak dah..pandai pulak die jawab..
pas tu bila ditanya tarikh lahir bile.?
"tak tahu..tapi sama ngan abang la"
abang tu abang ipar die means en suami la sape lagi..
kebetulan tarikh en suami sama ngan si adib ni..


alang-alang tu kan nak ucap Selamat Hari Lahir kat Hubby lah..
Semoga hubby panjang umo,murah rzki dan moga rumah tangga kita happy sampai hujung nyawa..Amin


ok dah berbalik kepada si Adib ni plak
patut la manja semacam je..en suami pon dah rase cam anak sendiri plak..
mane taknya en suami dah 31..aku dah 26..mat dib baru 6tahun..
dah kira cam baye anak ngan ayah kan..huhu
bila jalan bersama mesti ade orang tegur ank ke..??hehehe..
Iye kan je la..huhu


Sempena hari lahir adikku sayang Muhammad Adib Adam 2 hari lepas= 4 March 2013
kak umi nak ucapkan semoga panjang umur dan diberkati ALLAH,
belajar rajin-rajin..Insyaallah,kak umi harap tahun ni mat dib jadi best student lagi kat tadika and dapat wakilkan tadika untuk peringkat sekolah-sekolah sama cam tahun lepas..Amin


kak umi juga harap mat dib jadi anak yang soleh dan beriman..
rajin-rajin pegi ngaji quran ye..muqaddam tu insyaallah tahun depan boleh habis tu..


Kiteorang sayang kamu..

** disebabkan mat dib suka pink..entry ni haruslah color pink..ngeee

1 comment:

emma said...

hepi belated birthday utk adik umie :)