kawan baru la

come!!! follow me

Monday, April 22, 2013

Fenomena MeatBall Abg Burn Melanda...



Aku tergoda..aku tergoda dengan meatball Abg Burn..
Hehehe kepala jadi ting tong sekejap..
Perghh..memang terbaik la..
Serius sodap..lembut giler daging die..
murah pon murah..hanya RM9.90 ajo..
Ado 10 biji meatball ngan kentang yang ditutupi dengan cheese..nyummy
dan...dan..dan..
Yang paling penting service tip top..
cuma beratur nak ambik order je panjang...
tapi bila dah order,baru je nak duduk dah sampai dah meatball i..



disebabkan terlampau khusyuk makan meatball sampai tak sempat nak snap apa-apa picture pon..
korang g tengok blog orang lain la eak..hehehe
insya Allah kali kedua pergi nanti confirm mesti kene snap..buat kenangan..

dah la bila beli meatball dieorang akan kasi borang untuk kita isi and hantar..
mana tau dapat ipad..

Sapa nak try jom la..dah banyak tau cawangannya..
Aku pergi kat Taman Dagang,Ampang..dekat sikit ngan rumah..
teringat plak masa berchenta dulu..
Sumpah..dulu bila makan kat situ lengang je orang..tak ramai pon..
tapi bila adanya kedai-kedai baru cam wong solo,thai steamboat dan BURGER BAKAR ABG BURN,
tetiba nampak cam meriah plak..bagus..bagus..tingkatkan usaha anda..hehe

LOKASI & MAP

No comments: