kawan baru la

come!!! follow me

Monday, April 15, 2013

Jom kita mengundi..

 
 
 
Tarikh mengundi dah kuarkan..bila yer..??
05 May 2013 = Hari Ahad..Betol tak..
Kat tv pon dah bnyak kuar lagu suh mengundi..
Jom kita mengundi..Jom..
Kadang-kadang dengar lirik lagu tu terkena gak kat batang hidung..
Cam tau-tau je aku tak dapat nak balik ngundikan..hehe
bukan tak nak tapi tak boleh nak balik..
Dah la ni first time aku boleh ngundi..last-last tak boleh ngundi plak..
sepatutnya aku kene balik kelantan,daerah pasir mas..
Humm nak buat cam ne..Ada komitmen lain..
Tapi...tengok la...kalau masa mengizinkan aku nak balik jugak..hehe
 
 
korang jom mengundi...apa lom daftar lagi..isk isk isk..korang lagi teruk..hehe

No comments: