kawan baru la

come!!! follow me

Tuesday, April 16, 2013

Penatnya bekerja..

 
Rupanya dah hampir 5 tahun aku kerja kat sini..
Penat..memang la penat..keje mana yang tak penatkan..
Terasa nak g bercuti la..tapi kene buat kerja gak boleh..hehe
sebenarnya nak p angkut adik aku yang no 3..
dah abis belajar dah kat matrikulasi changlun kedah..
tapi heret die datang KL dulu la..
malas nak hantar balik kampung..
nak suh die jadi tukang masak jap kat umah..
die rajin masak kot...balik keje je dah dapat makan..manyak syok..
ok la tu upah sebab gi ambik die kat kedah..nakal punya kakak cam ni la....
membuli adik-adik..hehe
cepat-cepat isi form cuti..
 
*ok set date - end of this month kita p bercuti kat kedah..humm tapi rasa cam nak singgah penang je..
nak call member sat,leh tumpang umah die..ngeeee

 

No comments: