kawan baru la

come!!! follow me

Saturday, August 31, 2013

::Pyramid Secret Restaurant @ Publika,Solaris Dutamas::


Beruntung dapat sepupu cam ni..
Last two week adalah opening restoran ni..
tapi tak sempat nak join sebab kiteorang ke johor...
Tapi syukur,kak rose sudi jemput kiteorang lagi sekali..
confirm tak kan lepaskan peluang ni...
 
Rasa dia..??boleh la tahan..untuk first time makan makanan eygpt..
aku ingat sama ngan makanan arab tapi lain la..
teros terasa berada kat eygpt kejap...
bukan nak puji sepupu sediri eak tapi quality makanan kat sini boleh tahan baik..
Chef pon semua diimport dari negara luar...
sapa-sapa yang ingin mencuba makanan eygpt boleh la try...
 
Layan dulu gambar-gambar ni...


 
::KEBAB-Yang ni paling aku suka..best::

::KUSHARI -lebih kurang makanan kebangsaan dieorang la ni..simple dan sihat..Combination pasta ngan nasi..pastu topping dia ada sos tomato ngan bawang goreng..Nampak pelik tapi sedap..::
 
 

::MAHSHI - Ni nasi yang disumbat dalam capcicum..Bila dihidang panas-panas memang meletop..perghh saya suka,saya suka::
 
::RICE PUDDING - Ni pencuci mulut,Unik betol rasa dia..kat atas tu dia tabor sedikit kulit kayu manis::
 
 
Owner : Kak Rose (yang pakai baju biru tu..)



Alamat die aku letak kat bawah ni...

 Pyramid Secret Restaurant & Cafe
A2-G1-1,Solaris Dutamas
Jalan Dutamas
50480 Kuala Lumpur
Open hours : 10am - 3am

g kat FB dia kalau nak tau lebih lanjut...Page FB

2 comments:

fieda said...

selamat pagi..nyum..nyum..lapor tgk gambar makanan

umie said...

fieda : nyumm..nyumm..nk try ler tu..hehe