kawan baru la

come!!! follow me

Monday, July 1, 2013

::01/07/2013~Genap 5 Tahun kerja::




Syukur Alhamdulillah,5 tahun dah kerja kat sini..
dari umor 21 sampai sekarang
sebagai seorang pengaturcaraan aka progammer..
pas habis praktikal teros sambung kerja kat sini sampai sekarang..
ramai tnya tak nak brenti ke..??
dalam setahun dua ni tak de hati lagi nak brenti la...
dulu nak jugak tapi sekarang bila di survey ramai company nak prefer untuk outstation ngan stayback...kalau aku ni bujang trang tang tang tak pe la..
ni dah kawen..so sume yang aku pergi interview sume aku reject..
haha cam dapat sume je..hehe
 
kat sini lain macam sikit,sapa yang tak leh tahan mmg tak leh tahan sebb environment die senyap sikit...cam skema gitu..almaklumlah semua cina..lelaki plak tu.mane la dieorang suka bergosip sangatkan..lain la kalau p'puan kan...
kadang-kadang boring jugak tak de kawan nak borak..tapi tak pe la..
aku la yang pling muda dan bunga kat situ..haha .
walau kat sini semua cina tapi bab makanan dieorang hormat kat aku..
nak kasi makan pon mesti dieorang tujuk mkanan ni HALAL..
so tak de la jngal sangat dok dalam ofis tu..
harap dapat bertahan lagi untuk kerja kat situ..:-)

No comments: